Winkelwagen
Vragen? App 0681 288 085 of bel 085 800 00 30
Klanten geven ons een 9.1 volgens 609 beoordelingen
Onze 5 échte winkels zijn geopend!

Computerwinkel in Arnhem voor reparatie, verkoop en inkoop van laptops en computers

In onze computerwinkel in Arnhem hebben we een ruim assortiment aan refurbished laptops en computers. Ook voor inkoop en reparatie kunt u ook hier terecht.

Adres & contact

Bereikbaarheid

Parkeren

Voor onze winkel is er ruime openbare parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer

Onze winkel bevindt zich op loopafstand van station Arnhem Velperpoort.

Met de trolleybus

Wat is er leuker dan onze computer winkel bezoeken met een echte Arnhemse trolleybus! Lijn 1 of 7 brengen u naar station Arnhem Velperpoort. Vanaf daar loopt in 5 minuten naar onze winkel.

Openingstijden

Gesloten
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 17:00
Gesloten

Reparaties

Ook voor reparatie en onderhoud aan uw computer of laptop kunt u bij ons terecht.

Reparatie tarieven

Inkoop

Wij geven je altijd de scherpste prijs voor het inkopen van je computer of laptop.

Ik wil iets verkopen

Afhalen

Wanneer uw bestelling gereed is kunt u deze afhalen in één van onze winkels.

Online bestellen

Computer winkel Arnhem

Computers, ze zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. In elk huis zijn er tegenwoordig minstens één of twee laptops of desktops terug te vinden, om over bedrijven nog maar te zwijgen. Computers houden het bedrijfsleven draaiende. Het aantal aanbieders van nieuwe computers en laptops is enorm, maar gelukkig zijn er heel wat mensen die liever niet deelnemen aan de huidige wegwerpmaatschappij, of die gewoonweg niet zoveel geld willen uitgeven aan een nieuw exemplaar. Een refurbished computer kan dan soelaas bieden.

Ook voor onderhoud aan uw computer of laptop kunt u bij ons terecht. Wij doen altijd een duidelijke en eerlijke prijsopgaaf vooraf.

Nieuwe laptops en computers, maar ook weer niet

Bij computercenter begrijpen we heel goed dat duurzaamheid nog veel te vaak onderschat wordt en daarom zetten wij volop in op refurbished computers, ook in onze computer winkel in Arnhem. Bij onze laptop winkel in Arnhem schonen we, net zoals in onze andere filialen, computers volledig op zodat ze zoals nieuw zijn, maar dan goedkoper én duurzamer door het hergebruik.

Desktops met karakter

Tweedehands desktops zijn overal te vinden, maar koop je online bij een particulier een computer, is het moeilijk te zeggen wat je ervan kan verwachten. In onze winkel in Arnhem zorgen wij ervoor dat gebruikte computers helemaal schoon zijn, vrijgemaakt worden van alle data en eventueel voorzien van de nodige reparaties.

Klaar voor een nieuwe eigenaar

Vervolgens voorzien onze specialisten in onze computer winkel in Arnhem een volledige installatie van de nodige programma’s en krijgen de refurbished computers de nieuwste updates. Zo schaft u als klant een computer aan in onze pc winkel in Arnhem of in één van onze andere filialen, die nét niet splinternieuw is en dat tegen een interessant tarief.

Bezoek onze computer winkel in Arnhem

Naast de filialen die er al waren opende computercenter ook een winkel in Arnhem. Deze locatie in Arnhem beantwoordt aan de behoefte van ons doelpubliek, van studenten tot bedrijven. We zijn nu immers nog dichter in de buurt voor de nodige reparaties of om te antwoorden op onze klanten hun vragen. Het enige wat zij moeten doen is surfen naar onze website of even binnenwippen bij ons, vlakbij Arnhem centrum.  

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen niet goed, geld terug!
  • Nu tijdelijk met 1 jaar garantie
  • Gecontroleerd, getest en gereinigd