5 sterren onze klanten hebben ons beoordeeld met 5 sterren
Kies voor computercenter Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
Kies voor computercenter 14 dagen niet goed, geld terug!
Kies voor computercenter Standaard 3 maanden garantie
Kies voor computercenter Gecontroleerd, getest en gereinigd
Maatregelen ivm COVID-19 | computercenter.nl volgt alle aanwijzingen van het RIVM, voor 16:00 besteld blijft morgen in huis | lees meer

Ontzorging voor bedrijven

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij bedrijven totaal ontzorgen bij het vervangen en aanschaffen van ICT apparatuur.

Circulair en duurzaam gebruik ICT apparatuur

Al vele jaren ondersteunen wij bedrijven bij het duurzaam gebruiken van ICT apparatuur. Dit doen wij door apparatuur te refurbishen en te hergebruiken, maar ook door het leveren van onder andere hoge kwaliteit refurbished desktops en laptops. Deze zijn altijd voorzien van een uitgebreide garantieregeling, en voldoen aan de richtlijnen van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen en Pianoo.

Daarnaast helpen we bij het duurzaam hergebruiken van bestaande (afgeschreven) ICT apparatuur. Hierin zorgen wij voor een totale ontzorging van uw onderneming. Apparatuur wordt door ons opgehaald, data wordt altijd verwijderd (eventueel met certificaten), vervolgens refurbishen wij deze en zorgen voor een duurzaam hergebruik.

Wilt u meer informatie hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Informatie aanvragen Contact opnemen

Inrichten van werkplekken

Doordat wij van veel modellen grote voorraden hebben kunnen wij tevens snel en voordelig complete werkplekken leveren. Stuurt u ons uw wensen en eisen en wij adviseren u graag.

Drie maanden garantieGeen gedoe, altijd garantie!
Scherpe prijzenAltijd scherp geprijsd!
Goede kwaliteitAlles is gecontroleerd!
Snelle leveringDirect aan de slag!