Winkelwagen
Vragen? App 0681 288 085 of bel 085 800 00 30
Klanten geven ons een 9.1 volgens 936 beoordelingen logo refurbished webshop keurmerk
Onze 4 ├ęchte winkels zijn geopend!

Persoonlijk advies of vragen?

Bel 085 800 00 30
App 0681 288 085

Refurbished ICT voor bedrijven

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij bedrijven totaal ontzorgen bij het duurzamer omgaan met ICT apparatuur.

Duurzaam gebruik ICT

Wij helpen bij het duurzaam hergebruiken van bestaande ICT apparatuur

Lees meer

Partijen en maatwerk

Doordat we grote voorraden hebben leveren wij snel en voordelig complete werkplekken.

Bekijk onze laptops

De allerbeste service

Verdeeld over onze winkels en centrale magazijn, leveren wij elke dag weer de allerbeste service.

Over ons

Sinds 2017 specialist in refurbished

Klein begonnen, maar snel uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd in verkoop, reparatie en inkoop van (jong) gebruikte laptops en computers.

Vanuit onze winkels in Groningen, Hengelo, Hoogeveen en Zwolle verkopen wij betrouwbare refurbished computers en laptops tegen een scherpe prijzen. Al onze desktops en laptops worden gecontroleerd en gereinigd, voordat wij deze te koop aanbieden. Wij leveren aan particulieren en bedrijven, ook verkopen wij regelmatig grotere ICT hardware tegen nog scherpere prijzen.

Circulair en duurzaam gebruik ICT apparatuur

Al vele jaren ondersteunen wij bedrijven bij het duurzaam gebruiken van ICT apparatuur. Dit doen wij door apparatuur te refurbishen en te hergebruiken, maar ook door het leveren van onder andere hoge kwaliteit refurbished desktops en laptops.

Daarnaast helpen we bij het duurzaam hergebruiken van bestaande (afgeschreven) ICT apparatuur. Hierin zorgen wij voor een totale ontzorging van uw onderneming. Apparatuur wordt door ons opgehaald, data wordt altijd verwijderd (eventueel met certificaten), vervolgens refurbishen wij deze en zorgen voor een duurzaam hergebruik.

Wilt u meer informatie hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Meer informatie

Grote partijen en maatwerk

Vanuit onze winkels in Groningen, Hengelo, Hoogeveen en Zwolle verkopen wij betrouwbare refurbished computers en laptops tegen een scherpe prijzen. Al onze desktops en laptops worden gecontroleerd en gereinigd, voordat wij deze te koop aanbieden. Wij leveren aan particulieren en bedrijven, ook verkopen wij regelmatig grotere ICT hardware tegen nog scherpere

Doordat wij van veel modellen grote voorraden hebben kunnen wij tevens snel en voordelig partijen leveren of complete werkplekken. Stuurt u ons uw wensen en eisen en wij adviseren u graag.

Al onze producten zijn altijd voorzien van een uitgebreide garantieregeling, en voldoen aan de richtlijnen van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen en Pianoo.

Contact opnemen

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen niet goed, geld terug!
  • Standaard 1 jaar garantie
  • Gecontroleerd, getest en gereinigd