Winkelwagen
Vragen? App 0681 288 085 of bel 085 800 00 30
Klanten geven ons een 9.1 volgens 936 beoordelingen logo refurbished webshop keurmerk
Onze 4 échte winkels zijn geopend!

Persoonlijk advies of vragen?

Bel 085 800 00 30
App 0681 288 085

De beste laptops voor studenten

Iedereen die gaat studeren of al aan het studeren is, heeft een goede studenten laptop nodig. In deze blog geven we wat handige tips!

auteur:

Herold Velema

datum:

7 juli 2021

leestijd:

3 minuten

Iedereen die gaat studeren of al aan het studeren is, heeft een goede laptop nodig. Een studenten laptop is erg belangrijk bij een studie, omdat tegenwoordig bijna al het onderwijs op hogescholen en universiteiten op een of andere manier digitaal verloopt. Zeker sinds de corona crisis is de noodzaak van een goede laptop voor studenten erg groot gebleken, omdat sinds toen zelfs de lessen en colleges vaak digitaal verliepen. Een goede laptop voor studenten heeft natuurlijk één belangrijk kenmerk: het is een goedkope laptop die zo veel mogelijk kan! Maar wat heeft u allemaal precies nodig van een laptop, en waarom? Hoe pikt u de beste laptops voor studenten uit tussen het enorme aanbod van goede, goedkope laptops?

Waar op letten bij het kopen van een studenten laptop?

Voordat u een studenten laptop kopen gaat, is het van belang dat u rekening houdt met een aantal dingen die belangrijk zijn bij een goede studenten laptop. Natuurlijk volgt iedere student een andere studie, en voor sommige studies zal een goede studie laptop andere prioriteiten hebben dan anderen. Let daarom vooral op de minimale eisen die uw hogeschool of universiteit aan een laptop stelt. Studies waarbij u programma’s als Photoshop of andere Adobe programma’s moet gebruiken, hebben vaak ook wat sterkere eisen wat betreft een goede studenten laptop.

Iets anders wat belangrijk is om op te letten voor u een studenten laptop kopen gaat, is de opslagruimte op de laptop. Opslagruimte op de harde schijf gaat sneller op dan u misschien denkt. Zelfs als u naast uw studiebestanden alleen maar een paar kleine spelletjes hoeft te spelen, raden we altijd aan om goed naar de hoeveelheid opslag te kijken. Ook op een goedkope studenten laptop kunt u bijvoorbeeld wat foto’s willen zetten van een vakantie, en als u voor school ineens een video moet maken kan dit ook grote bestanden opleveren – de beste laptops voor studenten hebben dus in ieder geval genoeg ruimte op de harde schijf!

Wilt u wat meer advies? Neem dan contact met ons op! Of lees onze blog over het kiezen van een laptop.

Goedkope studenten laptops kopen – waar doe je dat?

Daarnaast is een goede studenten laptop natuurlijk goedkoop! Verreweg de meeste studenten in Nederland zijn al genoeg geld kwijt aan de maandelijkse huur, hun collegegeld en alle studieboeken die ze verplicht aan moeten schaffen. Daarom zijn de beste laptops voor studenten ook vaak degenen waar ze het minste geld voor hoeven neer te leggen. Een goedkope studenten laptop vindt u bij computercenter. Al onze tweedehands laptops zijn refurbished, waardoor u een hoge kwaliteit product krijgt dat uitgebreid door onze medewerkers is gecontroleerd voordat we hem aan u door verkopen! U bent hierdoor zeker van een goedkope en goed werkende laptop voor studenten. Mocht de laptop niet bevallen, kunt u binnen 14 dagen gewoon terugkomen en een andere uitkiezen – en als de laptop binnen een jaar kuren krijgt helpen we u gewoon om het probleem op te lossen, met onze garantie van minimaal een jaar!

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen niet goed, geld terug!
  • Standaard 1 jaar garantie
  • Gecontroleerd, getest en gereinigd