Winkelwagen
Vragen? App 0681 288 085 of bel 085 800 00 30
Klanten geven ons een 9.1 volgens 695 beoordelingen
Onze 5 échte winkels zijn geopend!

Duurzaam ondernemen – op weg naar een circulaire economie!

Duurzaam ondernemen – op weg naar een circulaire economie!

Wij helpen bedrijven om zo duurzaam mogelijk om te gaan met hun IT hardware. Hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met duurzaam ondernemen, leest u in deze blog.

auteur:

Herold Velema

datum:

3 januari 2022

leestijd:

2 minuten

Ook voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om te letten op duurzaamheid. Niet alleen geeft u zo een goed signaal af aan uw klanten en medewerkers, ook helpt u oprecht om de wereld een betere plek te maken. Wij helpen bedrijven al jaren om zo duurzaam mogelijk om te gaan met hun IT hardware. Dit doen we op verschillende manieren. Zo springen we graag bij als bedrijven van hun oude ICT apparatuur willen recyclen, en als organisaties bijvoorbeeld een grote hoeveelheid nieuwe hardware willen inkopen. Hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met duurzaam ondernemen, leest u in deze blog.

Oude hardware verkopen

Bij het verkopen van oude bedrijfscomputers en laptops moet er goed gelet worden op het wissen van alle gegevens. Sinds een aantal jaar zijn er de AVG-wetten, waardoor een bedrijf erg zorgvuldig om moet gaan met harde schijven en andere soorten apparatuur waar gevoelige informatie op kan staan. Het onvoldoende wissen van privacy-gevoelige data, zoals gebruikersgegevens, wachtwoorden en klantenbestanden, kan leiden tot hoge boetes en natuurlijk het verliezen van vertrouwen. Om dit te voorkomen, kunt u uw oude bedrijfshardware kwijt aan computercenter.

AVG-veilig hardware verkopen

Wij zijn gespecialiseerd in het opschonen, refurbishen en remarketen van ICT hardware op zowel particulier als zakelijk gebied.

We wissen alle gevoelige gegevens, om vervolgens de apparaten te refurbishen waar mogelijk. Gewist is ook echt gewist. Bedrijven ontvangen hiervoor een officieel certificaat dat een harddisk ook echt gewist is.

Doordat we streven om de maximale waarde uit ieder apparaat te halen, weet u zeker dat u als bedrijf de beste prijs krijgt voor uw producten. Maar nog belangrijker: alle apparatuur die u aan ons levert, wordt optimaal hergebruikt. Hierdoor maken we tientallen consumenten blij met uw oude hardware, die anders gewoon op de vuilnisbelt was beland. Mocht een apparaat echt niet meer te hergebruiken zijn, kan het materiaal in de onderdelen nog steeds waarde hebben. We halen de onderdelen volledig uit elkaar en sturen het materiaal op om weer gebruikt te worden bij de productie van nieuwe apparaten. Zo wordt elk laatste grammetje van uw ICT apparatuur hergebruikt!

Aankopen refurbished laptops en computers

Ook bij aanbestedingen of het aanschaffen van computers of laptops kan computercenter een rol spelen. Vaak is het kopen van refurbished hardware een goed en duurzaam alternatief in plaats van alles nieuw te kopen. Op al onze hardware zit een uitgebreide garantie tot wel 2 jaar. Mocht uw bedrijf wel een upgrade kunnen gebruiken op ICT gebied, hebben wij een variërend aanbod aan refurbished hardware voor u klaarliggen. Bijkomend voordeel is de voordelige prijs, terwijl u alsnog de ICT service krijgt die u nodig heeft.

De ICT service van computercenter is flexibel bespreekbaar. Zo kunnen we servicecontracten tot drie jaar bieden, waarin we de details graag met u bespreken. Uiteraard hebben al onze laptops en computers een garantieperiode van een jaar – die in overleg zelfs uit te breiden is naar 2 of 3 jaar! Voor een veel voordeligere prijs koopt u bij ons dus grote partijen refurbished laptops en computers, en krijgt uw bedrijf er een passende ICT service bij.

Duurzaam ondernemen samen met computercenter

Wilt uw bedrijf graag een stap zetten in de richting van een circulaire economie? Een duurzaam ICT beleid kan hierbij veel helpen. De honderden computers die iedere week onnodig worden weggegooid in Nederland, kunt u helpen inperken. Tevens maakt u op deze manier veel kopers van een refurbished laptop enorm blij met hun nieuwe product. U krijgt de beste prijs en een optimale service – terwijl uw bedrijf zelfs wat goeds doet voor de wereld om ons heen!

Neem eens contact met ons op en wij helpen u graag duurzamer te ondernemen!

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen niet goed, geld terug!
  • Standaard 1 jaar garantie
  • Gecontroleerd, getest en gereinigd