Winkelwagen
Vragen? App 0681 288 085 of bel 085 800 00 30
Klanten geven ons een 9.1 volgens 564 beoordelingen
Onze 5 échte winkels zijn geopend!

Ervaringen refurbished laptops

Refurbished laptops – ervaringen van onze klanten

Wij vinden we het belangrijk dat u uit eerste hand hoort wat voor ervaringen met refurbished laptops kopen onze klanten eigenlijk hebben.

auteur:

Herold Velema

datum:

17 mei 2021

leestijd:

5 minuten

computercenter is al jaren de beste optie als het gaat om refurbished laptops kopen. Duizenden klanten hebben gebruik gemaakt van onze service en het overgrote deel daarvan ging met een tevreden gevoel naar huis, of klapten met een tevreden gevoel de website dicht. Het kopen van een refurbished laptop is voor veel mensen een beetje grijs gebied, omdat het vaak verward wordt met ‘tweedehands’ of ‘gerecycled’. Daarom vinden we het belangrijk dat u uit eerste hand hoort wat voor ervaringen met refurbished laptops kopen onze klanten eigenlijk hebben.

Waarom refurbished laptops kopen volgens onze klanten?

Het kopen van een refurbished laptop, computer of telefoon brengt voor veel mensen nog steeds veel twijfels met zich mee. Dat komt doordat men vaak het woord ‘refurbished’ door de war haalt met een tweedehands aankoop van bijvoorbeeld Marktplaats. Een refurbished laptop is echter een compleet ander product dan een ‘tweedehandsje’. Refurbished houdt namelijk in dat alle laptops die we verkopen, uitgebreid gecontroleerd zijn op schade. En dat kun je merken als je een refurbished laptop van ons koopt.

“Mijn oude laptop was stuk, dus tijd voor een andere… overal heel duur en door een beetje te zoeken kwam ik op deze website. De laptop die ik kocht was tweedehands, en dus dacht ik ‘zou dat wel goed zijn?’. De reviews waren goed, dus ik dacht: ‘ik waag het, het is veel geld maar voor een nieuwe computer ben je nog meer geld kwijt.’ De laptop kwam netjes en goed verpakt aan. Alles werkt perfect, ik ben zeer tevreden!” – Yvonne

Bij computercenter zijn er meer klanten zoals Yvonne die voor hun aankoop twijfelen over de kwaliteit van onze producten. Met trots kunnen we vertellen dat deze twijfels vrijwel bij iedereen overbodig bleken te zijn na de aankoop van hun refurbished laptop. Dit komt omdat onze producten dus niet zo zeer tweedehands zijn – ze zijn al eerder gebruikt, dat zeker, maar door onze uitgebreide inspectie van de ingekochte laptops en het uitstekende onderhoud dat wij bieden, loopt u absoluut geen risico op een slechte aankoop!

Wat als mijn refurbished laptop toch niet helemaal goed werkt?

In het zeldzame geval dat uw aankoop bij computercenter niet bevalt, kunt u er op rekenen dat we hiervoor garant blijven staan. Als de laptop niet goed werkt, kunt u tot een jaar na aankoop nog gebruik maken van onze garantie. In het geval dat de refurbished laptop steken laat vallen (zoals matige snelheid, een kapotte toets of een slechte batterij, weet u bij onze computerwinkel zeker dat we hier een oplossing voor gaan vinden. Of die oplossing dan simpelweg een nieuwe laptop is, of een reparatie? Dat bespreken we uiteraard van te voren met de klant!

“Computer gekocht bij computercenter. De computer bleek achteraf een klein probleempje te hebben met de dvd-speler. Dit is uiteindelijk perfect en lekker snel opgelost. Dit bedrijf is zeker een aanrader!” – Theo

De refurbished laptop bevalt toch niet goed. Wat nu?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u thuis komt met een nieuwe, refurbished laptop – en dat deze bij het opstarten te veel lawaai maakt, er te weinig snelheid in de processor zit, of hij simpelweg niet genoeg opslag heeft voor al uw foto’s en video’s. Dan is het natuurlijk niet fijn als u aan de aankoop vast zit. Gelukkig biedt computercenter ook een bedenktijd van twee weken, zodat u ruim de tijd heeft om na te denken over uw aankoop!

“De laptop is snel en werkte goed, alleen niet tevreden over het opladen van de batterij. Heb de batterij de hele nacht opgeladen, maar hij laadt niet verder op dan 52%. Inmiddels heeft computercenter dit naar tevredenheid opgelost!” – Cornelia

Klanttevredenheid staat voorop!

Wij willen net als u natuurlijk niet dat uw refurbished laptop ervaring minder prettig is dan gehoopt. We doen er dan ook alles aan om uw laptop zo goed mogelijk tot aan uw deur te krijgen. Als dit echter een keer niet helemaal naar tevredenheid gebeurt, geven we onze klanten altijd de beste achteraf-service die u maar kunt wensen. Zo bellen we u na een tijdje om even na te gaan of u nog steeds tevreden bent met uw aankoop, en of er eventueel verbeterpuntjes zijn waar we wat aan kunnen doen.

“Ik heb 2 maanden geleden een wat oudere MacBook gekocht bij computercenter maar na nu 2 maanden gebruik ben ik er nog steeds erg blij mee. Snelle bezorging en voor een maatschappelijke prijs, en ze bellen mij 2 maandjes later hoe het nu is met mijn laptop. Ik vind dat wel erg goeie service. In een woord een perfecte computerwinkel.” – Colin

Meer informatie of advies op maat?

Heeft u nog meer vragen of twijfels over het aankopen van refurbished laptops bij computercenter? Dat is helemaal niet erg! U kunt altijd met ons bellen, mailen of met ons chatten als u nog iets zeker wilt weten. Als u nog meer refurbished laptops ervaringen wilt lezen over computercenter, dan kunt u een kijkje nemen op Google of Kiyoh!

Bekijk meer ervaringen van klanten

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen niet goed, geld terug!
  • Nu tijdelijk met 1 jaar garantie
  • Gecontroleerd, getest en gereinigd