Winkelwagen
Vragen? App 0681 288 085 of bel 085 800 00 30
Klanten geven ons een 9.1 volgens 380 beoordelingen
Onze 5 échte winkels zijn geopend!

Hergebruik en refurbished: nu ook in Arnhem!

Hergebruik en refurbished: nu ook in Arnhem!

computercenter opent vijfde winkel aan de Steenstraat in Arnhem!

auteur:

Cick Geers

datum:

22 februari 2021

leestijd:

3 minuten

Voor de inwoners van Arnhem en omstreken wordt de aanschaf van een refurbished laptop of computer een peulenschil: hun woonplaats is een nieuwe vestiging van computercenter rijker! Ondernemersduo Herold Velema en Danny Keizer openden op 22 februari de deuren van de vijfde computercenter winkel in Nederland. Na Hoogeveen, Groningen, Zwolle en Hengelo, zijn de refurbished computers van computercenter nu ook Arnhem verkrijgbaar. Aan de Steenstraat 50 prijkt sinds kort het herkenbare oranje logo op de gevel.

Refurbished ook in Arnhem

‘Ondanks de coronamaatregelen hebben we toch besloten de winkel te openen, vertelt Herold Velema over de opening van de nieuwe locatie. ‘Al onze andere vestigingen zijn gewoon geopend voor reparatie en onderhoud, daar zijn we in Arnhem nu ook mee gestart. Wanneer de coronamaatregelen het toelaten, openen we de winkel natuurlijk direct voor het winkelende publiek. Maar voor reparatie en onderhoud zijn de mensen dus nu al welkom aan de Steenstraat’.

Hergebruik

Het concept van hergebruik en refurbishing slaat aan; steeds meer mensen kiezen voor dit duurzame alternatief. computercenter koopt in, verwijdert veilig alle data, schoont de gebruikte laptops helemaal op en voert eventueel reparaties uit. Daarna krijgen de computers een Windows-installatie en worden ze voorzien van de nieuwste updates . ‘De apparaten staan dan, uiteraard tegen een gereduceerd tarief, klaar voor een nieuwe eigenaar!’, aldus Herold.

Duurzame gedachte

De locatie in Arnhem past in de groeistrategie die beide ondernemers voor ogen hebben. ‘In deze stad is onze doelgroep goed vertegenwoordigd. Studenten, ouderen, bedrijven; duurzaamheid speelt voor al deze partijen een steeds belangrijkere rol bij het maken van een keuze voor een computer of laptop. Is het niet vanuit een duurzame gedachte dan wel omdat je gewoon niet teveel wilt betalen’, licht Danny toe.

Webshop

Zoals aangegeven zijn alle vestigingen van computercenter open voor reparatie en onderhoud. ‘Voor de aanschaf van een refurbished computer, laptop of accessoires verwijzen we onze klanten naar onze webshop. Deze is altijd open en de levering vindt meestal de volgende dag plaats’.

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen niet goed, geld terug!
  • Nu tijdelijk met 1 jaar garantie
  • Gecontroleerd, getest en gereinigd