Winkelwagen
Vragen? App 0681 288 085 of bel 085 800 00 30
Klanten geven ons een 9.1 volgens 380 beoordelingen
Onze 5 échte winkels zijn geopend!

Hergebruik en refurbished: nu op vier locaties!

Hergebruik en refurbished: nu op vier locaties!

computercenter opent na Hoogeveen, Zwolle en Groningen een nieuwe vestiging in Hengelo!

auteur:

Cick Geers

datum:

5 februari 2021

leestijd:

2 minuten

Steeds meer mensen zijn het erover eens: waarom nieuw als er ook een gebruikt alternatief van topkwaliteit voorhanden is? Dit wist ondernemersduo Herold Velema en Danny Keizer al veel langer. In Hengelo vestigden zij op 1 februari jl de vierde vestiging van ‘hun’ computercenter. Aan de rand van de binnenstad opende de expert op het gebied van inkoop, reparatie en verkoop van refurbished laptops, desktops en computeraccessoires, haar deuren.

Refurbished in Hengelo

‘Na onze start in Hoogeveen in 2019, openden we vorig jaar vrij snel na elkaar de vestigingen in Zwolle en Groningen’, licht Herold Velema de opening van de nieuwe winkel toe. ‘Ons concept slaat aan; steeds meer mensen weten de weg naar computercenter te vinden. Wij kopen in, verwijderen veilig alle data, schonen de computers helemaal op en voeren eventueel reparaties uit. Daarna krijgen de computers een Windows installatie en voorzien we ze van de nieuwste updates. De apparaten staan dan, tegen een gereduceerd tarief, klaar voor een nieuwe eigenaar!’.

Duurzame gedachte

Per 1 februari jl openden Danny en Herold de vierde vestiging van computercenter. ‘We zijn te vinden aan de Oldenzaalsestraat 27 in Hengelo. Aan de rand van het centrum, goed bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt’. Hengelo was volgens Herold een verstandige keuze als vestigingsplaats: ‘Onze doelgroep is er te vinden. Studenten, ouderen, bedrijven; er zijn steeds meer mensen die het belang inzien van hergebruik van computers. Is het niet vanuit een duurzame gedachte dan wel omdat je gewoon niet te veel wilt betalen’, lacht Herold vriendelijk.

Corona

Op de vraag of de Coronamatregelen iets aan hun plannen heeft veranderd antwoorden beide ondernemers resoluut: ‘Integendeel! Onze webshop is altijd open en onze winkels zijn daarnaast gewoon geopend voor reparatie en onderhoud. Uiteraard nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht!’

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen niet goed, geld terug!
  • Nu tijdelijk met 1 jaar garantie
  • Gecontroleerd, getest en gereinigd