Winkelwagen
Vragen? App 0681 288 085 of bel 085 800 00 30
Klanten geven ons een 9.1 volgens 662 beoordelingen
Onze 5 ├ęchte winkels zijn geopend!

ICT ontzorging voor bedrijven

Ontzorging ook voor bedrijven en ondernemers

Ook bedrijven kunnen wij uitstekend helpen duurzamer om te gaan met hun IT hardware. Wij hebben jarenlange ervaring in het opkopen, remarketen en refurbished van gebruikte hardware.

auteur:

Herold Velema

datum:

9 november 2021

leestijd:

3 minuten

Als ondernemer weet u waarschijnlijk als geen ander hoe veel spanning er bij een bedrijf komt kijken. Wat uw expertisegebied ook inhoudt, de organisatie van een bedrijf met meerdere medewerkers is altijd enerverend en er komt veel bij kijken. Maar een ding dat zeker is, is dat de ICT sector heel wat onnodige zorgen kan opleveren. Zo is het uitfaseren van hardware en het inkopen van nieuwere apparaten vaak een bron van hoofdpijn. En wat te doen met al die gebruikte hardware binnen een bedrijf? Bij computercenter weten we uiteraard precies met wat voor problemen u te maken krijgt wat betreft ICT. Daarom helpen we al jaren bedrijven en organisaties met ICT ontzorging.

Wat doet computercenter qua ICT ontzorging?

De twee grootste stressfactoren voor de ICT sector van uw bedrijf, zijn uitfasering en inkoop. Aan de inkoop van grote hoeveelheden laptops of computers wordt vaak meer geld uitgegeven dan nodig. Er wordt vaak alleen gedacht aan nieuwkoop van ICT producten, omdat dat de enige manier is om de volledige bedrijfscapaciteit te vervullen.

Echter kan computercenter ook refurbished hardware leveren in grote partijen. Zo kan de gebruikte hardware van een bepaald bedrijf, nog prima bruikbaar zijn voor kleinere bedrijven die minder apparaten nodig hebben. Het is zonde om dit weg te gooien, en het is tevens onnodig om als bedrijf zijnde zoveel geld uit te geven aan nieuwe hardware. Het inkopen van nieuwe hardware regelen wij voor uw bedrijf. We kijken samen naar de eisen van uw medewerkers, uw budget en alles eromheen. Zo stellen we een plan op voor uw ICT afdeling, zonder dat uw bedrijf zelf met de handen in het haar komt te zitten!

ICT hardware verkopen

Een ander proces dat voor bedrijven heel lastig en riskant is, is het afstaan van hun oude bedrijfshardware en recycling van IT apparatuur. Computers, laptops en andere soorten randapparatuur zijn vaak nog erg waardevol, maar voor bedrijven is dit niet altijd makkelijk om in te schatten. Tevens staan er tegenwoordig steeds grotere boetes op het onjuist wissen van harde schijven, zeker als daar gevoelige informatie op staat over uw bedrijf. En wat dacht u van het logistieke proces? Dit zijn allemaal problemen waar we bij computercenter uitgebreide kennis van zaken over hebben. Daardoor weten we uit ervaring de beste oplossing op maat te vinden voor iedere situatie.

ICT ontzorging

Het verzorgen, of eigenlijk ontzorgen, van het ICT-proces voor bedrijven houdt voor computercenter niet op bij het inkopen en verkopen van hardware. We bieden uitgebreide garantie op onze zakelijke apparatuur, waarbij we meteen te hulp schieten als er een probleem ontstaat. Ook zijn uitgebreide servicecontracten- en afspraken mogelijk, waarbij we alles tot in de details af kunnen spreken. Bijvoorbeeld: Wat gebeurt er als de hardware niet meer soepel loopt? Hoe verwerken we onze bedrijfssoftware in de nieuwe apparatuur, en hoe zit het met cyberveiligheid?

Uw bedrijf heeft hoogstwaarschijnlijk al genoeg moeite met het reorganiseren van de ICT sector. Door het ingewikkelde werk aan computercenter over te laten, heeft uw organisatie weer tijd voor de dingen die er echt toe doen. Samen met onze experts voorkomen we zo dat u om de zoveel jaar weer een chaos op de werkvloer heeft, en kunt u met een gerust hart rekenen op onze service. Benieuwd naar alle mogelijkheden die we aan uw bedrijf kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op op onze zakelijke website!

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen niet goed, geld terug!
  • Nu tijdelijk met 1 jaar garantie
  • Gecontroleerd, getest en gereinigd