Winkelwagen
Vragen? App 0681 288 085 of bel 085 800 00 30
Klanten geven ons een 9.1 volgens 564 beoordelingen
Onze 5 échte winkels zijn geopend!

Waar moet je op letten bij het kopen van een gaming laptop?

Waar moet je op letten bij het kopen van een gaming laptop?

In dit artikel gaan we wat uitgebreider in op het refurbishen van laptops en waarom een refurbished laptop voor iedereen een geschikte keuze is.

auteur:

Herold Velema

datum:

7 mei 2021

leestijd:

5 minuten

Een PC of een gaming laptop is voor veel mensen het ideale platform om op te gamen. Dat is onder andere omdat games vaak veel goedkoper zijn, en omdat je op de PC meer vrijheid hebt qua de games die je speelt. Daarnaast heb je natuurlijk een toetsenbord en muis om mee te spelen, wat vele mensen fijner vinden dan een controller. Maar het kopen van een gaming laptop kan best lastig zijn. Een goede gaming laptop kopen kunt u alleen doen als u weet wat u nodig heeft. Gaat u spellen spelen die heel zwaar zijn op de grafische kaart? Heeft u misschien meer RAM nodig? En koopt u een refurbished gaming laptop of gewoon een nieuwe uit de winkel? Wij beantwoorden een aantal vragen over onze refurbished gaming laptops op deze pagina!

Een goede gaming laptop kopen kunt u alleen kopen als u weet wat u nodig heeft.

Wat is een gaming laptop?

Laptops komen in veel verschillende soorten en maten, en iedere laptop heeft een specifiek doeleinde waar hij voor gemaakt is. Zo zijn sommige laptops gemaakt om foto’s te bewerken en hebben ze een groot, helder scherm. Andere laptops hebben een touchscreen om schoolwerk makkelijker te kunnen doen. En gaming laptops leveren altijd krachtige prestaties door de hoogwaardige hardware-elementen die er in zitten. Vaak zijn gaming laptops wat dikker dan conventionele laptops en hebben ze een andere toetsenbord lay-out.

Wat is een goede gaming laptop?

Dat hangt er van af wat voor games u op de laptop gaat spelen! Als u alleen houdt van minder prestatie gerichte games zoals Minecraft, Fortnite of CS:GO, dan hoeft u niet per se een hele krachtige laptop te kopen. Zwaardere games, zoals Battlefield of Call of Duty, vereisen echter wel wat meer rekenkracht van de processor en videokaart. Om zeker te weten of de PC die u op het oog heeft krachtig genoeg zal zijn, kunt u op websites als deze checken of gaming laptops uw games ondersteunen.

Wat is de beste gaming laptop voor mij?

Naast dat de gaming laptop krachtig genoeg is voor de games die u wilt spelen, kunt u natuurlijk ook nog een paar persoonlijke voorkeuren hebben. Zo kunt u kiezen voor toetsenbordverlichting, de lay-out van de mousepad en de kleuren van de laptop. Een goede gaming laptop heeft vaak ook nog wat extra features, zoals muziekbedieningsknoppen waardoor u tijdens het gamen niet meer naar een ander venster hoeft om een nummer over te slaan.

Wat is een goede betaalbare gaming laptop?

Een krachtige gaming laptop kan soms best veel geld kosten. Het is daarom ook verstandig om te kijken naar goedkopere alternatieven, zoals refurbished gaming laptops. Een refurbished laptop kopen kan voordelig zijn voor u als consument, omdat u dezelfde laptop krijgt voor een aanzienlijk lagere prijs – maar toch met de garantie en service waar u op rekent als u een gaming laptop koopt. Onze goedkope gaming laptops worden voor verkoop uitgebreid gecontroleerd, getest en gereinigd. Zo weten we zeker dat u een laptop krijgt die niet alleen veel goedkoper is, maar waar gewoon helemaal niets aan mankeert!

Waar kun je een gaming laptop kopen?

Een goedkope gaming laptop kopen doet u bij computercenter! Wij hanteren de laagste prijzen voor onze gaming laptops, omdat al onze producten refurbished zijn. Bij onze winkels kunt u altijd rekenen op een jaar garantie, zodat u niet bang hoeft te zijn dat u een kapot, tweedehands product koopt. Doordat alles uitgebreid is getest kunnen we deze garantie zonder problemen aan u meegeven, en mocht er toch iets niet in de haak zijn leveren we altijd de best mogelijke reparatieservice. Koop dus nu een refurbished gaming laptop bij computercenter, voor de meest voordelige prijzen en de allerbeste service!

Bekijk al onze gaming laptops

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen niet goed, geld terug!
  • Nu tijdelijk met 1 jaar garantie
  • Gecontroleerd, getest en gereinigd