Winkelwagen
Vragen? App 0681 288 085 of bel 085 800 00 30
Klanten geven ons een 9.1 volgens 811 beoordelingen
Onze 5 échte winkels zijn geopend!

Wij zijn genomineerd voor de Shopping Awards Publieksprijs!

Wij zijn genomineerd voor de Shopping Awards!

We zijn supertrots om bekend te mogen maken dat we genomineerd zijn voor de Shopping Awards Publieksprijs!

Hieronder het officiële persbericht.

auteur:

Cick Geers

datum:

7 april 2022

leestijd:

2 minuten

Hoogeveense onderneming in de running voor ‘beste webwinkel’! ‘Een fantastisch bericht!’ Zo omschrijft computercenter-ondernemer Herold Velema de nominatie-aankondiging die hij mocht ontvangen van de Stichting Shopping Awards. De Stichting reikt jaarlijks verschillende awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. Het Hoogeveense bedrijf van Herold en zakenpartner Danny dingt mee voor een award in de categorie ‘Electronica’.

Dat de webwinkel genomineerd is, is voor Herold het bewijs dat consumenten het concept van hergebruik en refurbishing weten te waarderen. ‘Het traject om een Award te winnen bestaat uit een publieksdeel en een beoordeling door vakmensen. Hieruit zijn wij nu dus naar voren gekomen als genomineerde’, legt Herold trots uit. ‘Naast consumenten hebben ook experts (zo’n 1.000 experts, ondernemers en collega’s uit de branche), een oordeel gegeven’.

Experts

De experts beoordelen de bedrijven op meerdere onderdelen. Er wordt bijvoorbeeld een rapportcijfer over de online propositie van het bedrijf gegeven, geoordeeld over het gebruiksgemak van de website op desktop en mobiel en de hoeveelheid en kwaliteit van de productinformatie en inspirationele content. Daarnaast wordt gekeken naar het onderscheidend vermogen en innovatieve karakter van het bedrijf.

Categorie Electronica

De Awards worden uitgereikt in 14 categorieën variërend van Eten&Drinken tot Speelgoed en van Opticiens tot Warenhuizen. Computercenter, gespecialiseerd in verkoop, reparatie en inkoop van (jong) gebruikte laptops en computers, is genomineerd in de categorie Electronica.

Waarom nieuw?

Herold, Danny en het team van medewerkers zijn blij met de nominatie: Danny zegt hierover: ‘We hebben er sinds de start van computercenter hard aan gewerkt om ons duurzame concept onder de aandacht te brengen van de consument. Gelukkig zien we dat steeds meer mensen onze visie op hergebruik delen. Wij zeggen niet voor niets: waarom nieuw als er ook een gebruikt alternatief van topkwaliteit voorhanden is?’

Kers op de taart

Het is nu wachten op het eindoordeel; de prijzen worden op 7 juni a.s. uitgereikt tijdens een gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Herold lacht: ‘We hopen natuurlijk dat we bij de winnaars horen, maar alleen de nominatie is ons al een taartje waard. Die kers komt er dan misschien 7 juni wel op!

computercenter is met een webshop en winkel gevestigd in Hoogeveen aan de Industrieweg 80. Daarnaast zijn er vestigingen in Zwolle, Groningen, Hengelo en Arnhem.

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen niet goed, geld terug!
  • Standaard 1 jaar garantie
  • Gecontroleerd, getest en gereinigd