Microsoft Surface kopen

Een Microsoft Surface kopen? Een Microsoft Surface is altijd een goede keuze! We hebben altijd meerdere modellen refurbished Microsoft Surfaces in ons assortiment. Deze laptops staan bekend als krachtige, maar tevens zeer praktische apparaten. Voor studenten en zakelijke professionals is een Microsoft Surface notebook kopen nooit een slecht idee.

Filter resultaten

Enige resultaat

 • Refurbished Microsoft Surface Laptop 4

  Microsoft Surface Laptop 4

  Intel Core i5 1145G7 2.6GHz | 8GB Ram | 256GB M.2 SSD | 13.5 inch touchscreen

  Films en series, Foto bewerken, Huiswerk, Internetten, Lichte games (Fornite, Roblox, Minecraft, League of Legends, CS:GO, The Sims), Netflix, Tekst verwerken, Video bewerken, Videoland, YouTube

  1 op voorraad. Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

  825,- Nieuwprijs €1307,-
Filter resultaten

Enige resultaat

Waarom een Microsoft Surface kopen?

Wat zijn precies de voordelen van een Microsoft Surface kopen? Wat hebben deze laptops allemaal te bieden voor u als gebruiker, en waarom zou je een Microsoft Surface kopen? We vertellen u graag wat over dit uitstekende merk! Bij een Microsoft Surface laptop kopen kunnen verschillende motivaties komen kijken. Er valt veel te zeggen in het voordeel van Microsoft Surface notebooks, aangezien ze erg divers zijn in hun kwaliteiten.

Microsoft (ook de ontwikkelaar van besturingssysteem Windows) maakt de Surface laptops zelf. Dit houdt in dat de laptops het vlaggenschip van het merk Microsoft zijn, die deels dienen als een voorbeeld voor wat een Windows-laptop allemaal kan. Dit betekent voor gebruikers van Surface-machines dat Microsoft er alles aan doet om deze apparaten zo soepel mogelijk te laten integreren met Windows. Zo krijgt u met een Microsoft Surface laptop altijd als eerste de meest recente updates van het besturingssysteem en kunt u optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden.

De hardware van Microsoft Surface laptops is ook erg indrukwekkend. Zo hebben de Microsoft laptops vaak een mooi ontwerp – heel minimalistisch en soms zelfs futuristische trekjes. De meeste Microsoft Surface laptops hebben zelfs een scherm dat 180 graden gedraaid kan worden, of een afneembaar toetsenbord.

De Microsoft Surface laptops zijn populair onder zakelijke gebruikers, omdat ze vaak probleemloos integreren met allerlei software die door Microsoft ontwikkeld is. Zo is Windows 11 Pro standaard inbegrepen bij de meeste Surface producten. Ook voor studenten is een Surface laptop een goede keuze. Het touchscreen is handig om notities op te maken en sneller door het besturingssysteem heen te klikken, en de batterij houdt het makkelijk vol tijdens colleges.

Goedkope Microsoft Surface kopen

Het kopen van een Microsoft Surface kan best een dure grap zijn – de laptops hebben immers zeer krachtige hardware en werken erg prettig. Maar dat betekent niet dat goedkope Microsoft Surface laptops niet te vinden zijn. Bij computercenter focussen we volledig op refurbished Microsoft Surface laptops – vaak komen deze van bedrijven af die te veel besteld hebben of hun hardware na een paar weken al niet meer nodig hebben. Zonde natuurlijk!

Bij computercenter doen we er alles aan om dit soort verspilling van elektronica te voorkomen. Met ons refurbishing-proces kopen we eerst laptops in die weinig tot niet gebruikt zijn. Deze testen en controleren we vervolgens, om mogelijke foutjes te kunnen vinden. Werkt hij niet 100% zoals het hoort? Dan kunnen we onderdelen vervangen om de laptop weer top te laten werken. Daarna testen we de laptop opnieuw via een uitgebreid proces. Als de Microsoft Surface laptops deze test doorstaan hebben, zetten we een verse installatie van Windows erop. Zo kunt u straks genieten van een Microsoft Surface laptop die net zo goed is als een nieuw gekocht model. Dat alles voor een veel lagere prijs, en zelfs met een jaar garantie! Bevalt de laptop niet? Geen zorgen! Binnen twee weken geven we een niet goed, geld terug garantie!