Winkelwagen
Vragen? App 0681 288 085 of bel 085 800 00 30
Klanten geven ons een 9.1 volgens 628 beoordelingen
Onze 5 échte winkels zijn geopend!

Een goedkope laptop met garantie kopen

Een goedkope laptop kopen lijkt tegenwoordig erg lastig. Wij verkopen refurbished laptops met service en minstens 1 jaar garantie!

inkoop laptop

Laptops worden ingekocht

Wij kopen dagelijks grote hoeveelheden gebruikte laptops en computers in.

inkoop en reparatie

Repareren, wissen, reinigen

Al onze laptops worden uitgebreid gecontroleerd en opnieuw geïnstalleerd.

Verkoop

De laptops zijn nu weer als nieuw en klaar voor een tweede leven!

Onze goedkope laptops

Een goedkope laptop kopen lijkt tegenwoordig erg lastig. Bijvoorbeeld goedkope laptops voor studenten, maar ook mensen die hun laptop alleen af en toe gebruiken voor lichte taken zoals internetten of Netflixen, is het helemaal niet nodig om richting de duizend euro uit te geven aan een gloednieuwe laptop. Voor basistaken zoals internetten, notities maken van studie colleges en video’s afspelen of Facebook bijhouden, kun je net zo goed een laptop aanschaffen die al eerder is gebruikt. Het refurbished aanbod van computercenter bestaat uit goedkope laptops die uitstekend gebruikt kunnen worden voor dit soort taken, zonder dat daar gelijk een enorme prijs voor betaald hoeft te worden.

Goedkope laptops voor studenten kopen?

Bent u nou een student en heeft u voor uw aanstaande studie een laptop nodig? Een goedkope goede laptop uitkiezen is voor studenten vaak een lastige opgave. Er is een ontzettend groot aanbod aan laptops die zichzelf aanprijzen als ‘ideaal voor studenten’. Vaak zijn deze nieuw uit de fabriek, waardoor ze hogere prijzen hebben dan refurbished gebruikte laptops die u bijvoorbeeld bij computercenter kunt kopen. Goedkope laptops voor studenten hebben bij veel studies eigenlijk maar één ding nodig dat ze goed moeten kunnen, en dat is het bijhouden van notities bij colleges, het snel kunnen typen van verslagen en scripties, en natuurlijk af en toe op internet kijken wat het huiswerk is, of wat de eisen zijn voor je volgende project.

Bekijk onze laptops

Goedkope goede laptops mét garantie     

Wilt u zo’n goedkope laptop kopen waarmee u prettig en efficiënt kunt studeren, maar wilt u voor dezelfde prijs ook nog wat extra processorkracht of wat meer opslag? Ga dan voor een refurbished laptop! Refurbished tweedehands laptops zijn de ideale goedkope laptops voor studenten. Dit komt doordat de laptops al eerder gebruikt zijn, en ze voor een lage prijs opnieuw zijn ingekocht door de winkel. In tegenstelling tot bij een goedkope tweedehands laptop, zijn deze ideale studenten laptops echter door de experts van onze winkel gecontroleerd op schade en mogelijke problemen in de toekomst. Hierdoor weet u niet alleen dat de laptop – volgens echte kenners – in goede staat verkeerd, maar ook krijgt u bij uw aankoop nog een jaar garantie! Mocht er dus toch iets niet in orde zijn met uw nieuwe en goedkope laptop, dan hoeft u zich geen zorgen te maken – we fixen het gewoon voor u!

Goedkope laptops kopen bij computercenter

Heeft u dus een goedkope, goede laptop nodig waarmee u al uw dagelijkse taken kunt volbrengen? Bij computercenter vindt u een groot en variërend aanbod aan goedkope laptops, die we voor u uitgebreid hebben getest, gereinigd en gecheckt. U weet op die manier zeker dat een goedkope laptop of goedkope desktop kopen voor u geen enkel risico met zich mee brengt, al helemaal omdat we bij al onze goedkope, goede laptops een standaard garantie mee leveren. Als u nog vragen heeft over onze goedkope laptops, dan heten we u altijd vriendelijk welkom in een van onze winkels. Ook op onze site kunt u terecht voor een ruim aanbod aan goedkope laptops.

Bekijk onze laptops

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen niet goed, geld terug!
  • Nu tijdelijk met 1 jaar garantie
  • Gecontroleerd, getest en gereinigd