Winkelwagen
Vragen? App 0681 288 085 of bel 085 800 00 30
Klanten geven ons een 9.1 volgens 883 beoordelingen logo refurbished webshop keurmerk
Onze 5 échte winkels zijn geopend!

De computerwinkel vlakbij Enschede voor computers, laptops en reparatie

Alle laptops van computercenter in Hengelo zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit, en zullen ze u nooit in de steek laten!

Scherp geprijsde laptops

In onze winkel hebben we een ruim aanbod aan refurbished laptops en computers.

inkoop en reparatie

Reparatie en onderhoud

Onze specialisten staan voor u klaar om uw computer te repararen of onderhoud te plegen.

Altijd met garantie

Al onze computers komen standaard met 1 jaar garantie!

Computerwinkel vlakbij Enschede gezocht?

computercenter is uw one stop shop voor al uw computer benodigdheden. Onze vestiging in Hengelo is alles wat u nodig heeft als u in de buurt van Enschede een goedkope computer of laptop zoekt. Bij computercenter verkopen we uitsluitend refurbished producten, waaronder goedkope refurbished laptops en refurbished computers. Ons aanbod in Enschede is nog nooit zo ruim geweest; we hebben refurbished studenten laptops, refurbished gaming laptops en refurbished kantoor laptops voor jong en oud. Voor iedere prijsklasse kunt u een geschikte refurbished laptop of refurbished computer vinden, bij computercenter in Hengelo!

Refurbished laptops en computers

Een computer of laptop kopen is tegenwoordig vrijwel onmisbaar, voor meer mensen dan ooit. Zo schrijft u essays voor school, print u uw vliegtickets, overlegt u met collega’s en boekt u uw stedentrip allemaal vanaf de computer. Wij vinden het daarom des te belangrijker dat iedereen in Nederland over een goede computer kan beschikken, zonder dat ze daar de hoofdprijs voor hoeven te betalen. Dat bereiken we door uitsluitend refurbished computers en refurbished laptops te verkopen.

Refurbished betekent iets heel anders dan tweedehands. Een refurbished computer is namelijk na inkoop uitgebreid gecontroleerd, getest en gereinigd. Hierdoor is de kans op mankementen aan de laptop of computer minimaal op het moment dat u hem bij ons koopt, en zal het product nog lang mee kunnen gaan. Dat is ook precies de reden dat alle refurbished laptops en computers bij ons een garantie hebben van minimaal een jaar!

Neem contact op

Goedkope laptops en goedkope computers voor iedereen

Net als voor iedereen, is een computer of laptop ook onmisbaar voor mensen met een beperkt budget. De refurbished laptops en refurbished computers die we verkopen bij computercenter, zullen altijd zeer scherp geprijsd zijn. Ze hebben dus alle voordelen van een tweedehands laptop, maar geen van de nadelen.

Ondanks de lage prijzen betekent dit niet dat we alleen low-end laptops en oude computers in ons assortiment hebben; in onze computerwinkel Enschede verkopen we allerlei soorten computers op verschillende prijspunten. Zo kunt u een high-end gaming laptop bij ons vinden, een mid range kantoor computer, en nog veel meer soorten goedkope laptops en goedkope computers. Allemaal op een plek, namelijk bij onze computerwinkel!

Bekijk ons aanbod laptops

advies verkoop laptop

Computer onderhoud Enschede en laptop reparaties Enschede

Ook voor computer reparaties in Enschede en laptop onderhoud in Enschede kunt u bij computercenter terecht. We hebben iedere dag gespecialiseerde medewerkers staan, die precies weten wat ze moeten doen om uw computer er weer helemaal bovenop te krijgen. We verrichten niet alleen computer onderhoud in Enschede, maar ook kijken we graag even samen met u naar de mogelijkheden om uw computer te repareren. Een computer of laptop repareren? Ook voor laptop en computer reparatie in Enschede kunt u terecht! Of op zoek naar een goedkope refurbished computer? Computercenter Hengelo is uw one stop shop voor al uw computer benodigdheden in Enschede!

Contact opnemen

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen niet goed, geld terug!
  • Standaard 1 jaar garantie
  • Gecontroleerd, getest en gereinigd