5 sterren onze klanten hebben ons beoordeeld met 5 sterren
Kies voor computercenter Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
Kies voor computercenter 14 dagen niet goed, geld terug!
Kies voor computercenter Standaard 3 maanden garantie
Kies voor computercenter Gecontroleerd, getest en gereinigd

Laptop inruilen

Wanneer u besluit om een nieuwe laptop te kopen is het altijd de vraag waar u de oude laat. U heeft er niets meer aan, dus het neemt alleen maar ruimte in beslag. Wat moet u daar nou mee aan?

Inruilen

VK computers heeft hier de ideale oplossing voor. Bij ons kunt u uw oude computer of laptop inruilen, dan bepalen wij de maximale inruilwaarde. Zo krijgt u er ook nog iets voor terug.

Wanneer u bij ons een nieuwe computer koopt dan  kunnen wij ook voor u de informatie van de oude laptop overzetten naar de nieuwe, zodat er niks verloren gaat.

Duurzaam

Door uw oude exemplaar in te leveren, kunnen de grondstoffen hergebruikt worden. Als u hem weggooit, komen er schadelijke stoffen terecht in het milieu. Door hem in te leveren worden vele problemen voorkomen.

Kwaliteit

Onze winkel verkoopt heel goede producten van hoge kwaliteit. Er zitten een hoop voordelen aan als u een computer bij ons koopt. We verkopen producten met scherpe prijzen, zeker in verhouding met hoe hoog onze kwaliteit is, onze service staat altijd voor u klaar en helpt u op weg naar het kiezen van een exemplaar.

U heeft minstens drie maanden garantie en boven al hebben wij het voordeligste assortiment van nieuwe en gebruikte computers.

laptops recyclen

Assortiment

Onze winkel heeft een groot assortiment met verschillende producten. We verkopen allerlei soorten laptops, desktops, schermen, accessoires en koopjes waar u uit kunt kiezen. Verschillende kleuren, verschillende grootten, verschillende merken, gebruikt of nieuw. Als u een bepaalde maat als wens heeft kunt u contact met ons opnemen.Bestel vandaag nog een product.

Over ons

Onze winkel is gevestig in Hoogeveen. De gebruikte computers die wij verkopen zijn eerst uitgebreid gecontroleerd en gereinigd. Waar het bij ons om draait is kwaliteit en service, we willen u als klant een zo goed mogelijke ervaring meegeven. En dat allemaal zo voordelig, wat wilt u nog meer?

Naar webwinkel Contact opnemen

Drie maanden garantieGeen gedoe, altijd garantie!
Scherpe prijzenAltijd scherp geprijsd!
Goede kwaliteitAlles is gecontroleerd!
Snelle leveringDirect aan de slag!