5 sterren onze klanten hebben ons beoordeeld met 5 sterren
Kies voor computercenter Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
Kies voor computercenter 14 dagen niet goed, geld terug!
Kies voor computercenter Standaard 3 maanden garantie
Kies voor computercenter Gecontroleerd, getest en gereinigd
Maatregelen ivm COVID-19 | computercenter.nl volgt alle aanwijzingen van het RIVM, voor 16:00 besteld blijft morgen in huis | lees meer

Opkoop gebruikte computers

Bij het aanschaffen van een nieuwe PC of laptop rijst natuurlijk de vraag wat u met uw oude apparatuur aanmoet. Koopt u bijvoorbeeld een nieuwe of gebruikte computer? Dan kunt u door in te ruilen zelfs nog een leuk en interessant bedrag ontvangen. Dit is nog een extra voordeel voor u, boven op onze al zeer voordelige prijzen. Is uw oude desktop of laptop bijna antiek? Dan kunt u deze toch inleveren. We volgen de norm van WEEELABEX voor ICT-apparatuur en milieuvriendelijke recycling.

Aanvragen opkoop ICT hardware

Gegevens van uw oude naar uw nieuwe PC?

Staan er nog gegevens op uw oude desk- of laptop en wilt u die niet kwijtraken? Dat begrijpen onze computerexperts heel goed. Bij computercenter.nl zetten we uw data dan ook gratis over op uw nieuwe aankoop. Uw nieuwe laptop of PC is dan weer helemaal up-to-date en klaar voor gebruik. Bij onze moderne computershop is service en kwaliteit vanzelfsprekend. Trouwens, over het verwijderen van persoonlijke informatie vertellen we u strakjes nog meer.

Opkoop computers voor bedrijven en particulieren

computercenter.nl in Hoogeveen is al jaren een bekend adres voor de inkoop en verkoop van alle soorten ICT-apparatuur. Onze opkoop omvat alle merken en types. Heeft u een (grote)partij gebruikte computers en wilt u deze aanbieden voor refurbishing of recycling of wilt u uw laptop inruilen? U mag ons altijd bellen of langskomen in onze computershop aan Het Haagje 158a in Hoogeveen. Heeft een vraag of wilt wat meer informatie? U kunt ook een mailtje sturen naar info@computercenter.nl. We beantwoorden al uw vragen snel en persoonlijk.

Inkoop gebruikte Pc's met garantie

Zorgvuldigheid en kwaliteit zijn bij ons gegarandeerd. Onze computerspecialisten hebben een ruime ervaring in het herstellen van ICT-apparatuur maar ook in de verwerking hiervan. Bevinden zich in uw oude Pc's misschien nog data of informatie op de harddisks? Uiteraard zijn we hiermee bijzonder zorgvuldig. Al uw persoonlijke of bedrijfsgegevens worden blijvend gewist. We volgen hierbij de wettelijke Europese richtlijnen voor veilige en discrete data vernietiging en recycling van uw ICT-apparatuur. We zijn gecertificeerd en u krijgt een schriftelijke garantie.

Drie maanden garantieGeen gedoe, altijd garantie!
Scherpe prijzenAltijd scherp geprijsd!
Goede kwaliteitAlles is gecontroleerd!
Snelle leveringDirect aan de slag!