5 sterren onze klanten hebben ons beoordeeld met 5 sterren
Kies voor computercenter Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
Kies voor computercenter 14 dagen niet goed, geld terug!
Kies voor computercenter Standaard 3 maanden garantie
Kies voor computercenter Gecontroleerd, getest en gereinigd
Maatregelen ivm COVID-19 | computercenter.nl volgt alle aanwijzingen van het RIVM, voor 16:00 besteld blijft morgen in huis | lees meer

Opkoop ICT Apparatuur

Heeft u nog verouderde computers op kantoor die alleen maar in de weg staan? Of een laptop die u niet meer gebruikt? Wij doen er graag wat mee! In onze shop regelen wij de opkoop en inkoop van oude ICT hardware zoals computers, laptops en servers. U krijgt hiervoor altijd de maximale inruilwaarde. Deze hardware refurbishen wij volledig, zodat de oude server of desktop weer nieuw leven in wordt geblazen. Een vorm van recycling dus, en dat is wel zo duurzaam.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Onze shop heeft het voordeligste assortiment aan nieuwe en gebruikte ICT apparatuur, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze producten bieden wij altijd aan tegen een scherpe prijs, zonder dat u daarvoor in hoeft te boeten: wij staan voor hoogwaardige kwaliteit, en deskundige service en support van onze medewerkers. Daarom krijgt u ook altijd minstens 3 maanden garantie (m.u.v. software). Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met uw gegevens, en zorgen wij ervoor dat alle data van uw ingeleverde hardware op de juiste manier definitief verwijderd wordt.

Aanvragen opkoop ICT hardware

Duurzaam en beter voor het milieu

computersHet voordeel van de inkoop en opkoop van oude ICT apparatuur is dat het meteen een vorm van recycling is. Voor de productie van computers, laptops en servers zijn veel schaarse stoffen nodig, en de gassen die productie uitstoot hebben ook impact op het milieu. De aanschaf van een refurbished product dat net zo goed is als nieuw is dus een perfect, duurzaam alternatief.

Maximale inruilwaarde

Met de maximale inruilwaarde die u voor uw oude hardware heeft gekregen, kunt u bij ons natuurlijk ook meteen een nieuw of gebruikt product aanschaffen. Dat maakt de aanschaf daarvan meteen wel heel voordelig. Indien gewenst kunnen wij zelfs de gegevens van het oude product overzetten naar uw nieuwe aankoop. Daarmee behoudt u uw gegevens, en scheelt het u weer in de tijd die u normaal gesproken kwijt zou zijn aan het startklaar maken.

Wij helpen u graag!

Heeft u oude ICT apparatuur waar u vanaf wilt, en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag ons een voorstel te doen voor het opkopen van uw ICT hardware of eem dan nu contact met ons op!

Drie maanden garantieGeen gedoe, altijd garantie!
Scherpe prijzenAltijd scherp geprijsd!
Goede kwaliteitAlles is gecontroleerd!
Snelle leveringDirect aan de slag!