5 sterren onze klanten hebben ons beoordeeld met 5 sterren
Kies voor computercenter Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
Kies voor computercenter 14 dagen niet goed, geld terug!
Kies voor computercenter Standaard 3 maanden garantie
Kies voor computercenter Gecontroleerd, getest en gereinigd
Maatregelen ivm COVID-19 | computercenter.nl volgt alle aanwijzingen van het RIVM, voor 16:00 besteld blijft morgen in huis | lees meer

Wij kopen uw ICT hardware op

Bent u in het bezit van ICT hardware en denkt u dat die hardware nog waarde heeft? Neem dan contact met op ons, want wij kopen het op. Kenmerkend voor ons bedrijf zijn de scherpe prijzen die we hanteren, de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding en onze buitengewoon deskundige service en ondersteuning. Uiteraard staat kwaliteit bij ons altijd voorop.

Opkopen computer en laptop

Het opkopen van ICT hardware is onze specialiteit, zoals we ook altijd snel handelen. Als u af wilt van bepaalde spullen, informeer ons dan over de hoeveelheid, het merk en ook het model. Dit kan ook door ons foto’s te sturen van uw apparatuur. Vaak kunnen we al meteen nadat u de informatie gegeven hebt of ons foto’s gestuurd heeft een prijs noemen waarvoor we uw materiaal willen kopen. Dit aanbod verwerken we in een offerte. Bent u akkoord, dan stellen we een koopovereenkomst op en spreken we af wanneer we de spullen komen halen. Behalve dat we de apparatuur meenemen, nemen we ook eventueel computerafval voor u mee.

Snelle afwikkeling

Binnen onze bedrijfsmuren testen we de ICT materialen en ontdoen we de harddisk van data. Uiterlijk vijf dagen nadat we het materiaal opgehaald hebben, wikkelen we de zaken af. U krijgt van ons eventueel een testrapportage, een certificaat dat de data vernietigd is en uiteraard een creditfactuur. Uiteraard betalen we u altijd snel uit.

Daarom verkopen aan computercenter.nl

  • Professionele ophaalservice van partijen
  • Maximale inkoopwaarde
  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Direct geld voor uw hardware
  • Data wordt veilig vernietigd

Neem contact met ons op

Email: info@computercenter.nl
Telefoon: 085 800 00 30
WhatsApp: 0681 288 085

Of gebruik het formulier hier onder.

Drie maanden garantieGeen gedoe, altijd garantie!
Scherpe prijzenAltijd scherp geprijsd!
Goede kwaliteitAlles is gecontroleerd!
Snelle leveringDirect aan de slag!