5 sterren onze klanten hebben ons beoordeeld met 5 sterren
Kies voor computercenter Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
Kies voor computercenter 14 dagen niet goed, geld terug!
Kies voor computercenter Standaard 3 maanden garantie
Kies voor computercenter Gecontroleerd, getest en gereinigd
Maatregelen ivm COVID-19 | computercenter.nl volgt alle aanwijzingen van het RIVM, voor 16:00 besteld blijft morgen in huis | lees meer

Maatregelen ivm COVID-19

computercenter.nl volgt alle aanwijzingen van het RIVM.

Bestellingen ontvangen we daarom bij voorkeur via onze webshop, onze winkels blijven echter geopend. Probeert u dan wel afstand te houden en zoveel mogelijk contactloos te betalen.

Alle bestellingen die voor 16:00 gedaan worden, worden dezelfde dag verzonden. Vanwege extreme drukte bij PostNL kan in sommige gevallen een bestelling soms vertraging hebben. Onze ervaring is gelukkig dat dit meestal niet zo is.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op de meeste gestelde vragen.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Wat is refurbished?

Refurbished houdt in dat het product volledig is nagekeken, schoongemaakt en uitgebreid getest. Waar nodig vervangen wij onderdelen en voeren wij reparaties uit. Alleen als de computer of laptop voldoet aan onze strenge kwaliteitseisen wordt deze weer aangeboden voor verkoop, anders recyclen we hem voor onderdelen.

Daarnaast wordt ook de hardeschijf volledig gewist en voorzien van een nieuwe schone Windows installatie.

Al onze producten hebben daarom standaard 3 maanden garantie, en we bieden zelfs de optie tot 1 jaar garantie voor een kleine meerprijs.

Is refurbished hetzelfde als tweedehands?

Nee. Bij tweedehands producten wordt het product niet uitgebreid gecontroleerd en schoongemaakt. Ook garandeert de verkopende partij niet de kwaliteit er van. U moet zelf het aangekochte controleren en maar hopen dat het goed is.

Al onze producten zijn uitgebreid gecontroleerd en kunnen nog vele jaren mee. Wij staan garant voor de kwaliteit.


Wat houdt jullie garantie van 1 jaar in?

Al onze producten zijn uitgebreid door ons getest. Alle computers worden daarom geleverd met de mogelijkheid tot 12 maanden schriftelijke garantie en wij geven maximaal 3 maanden garantie op accu's en de adapters. Daarbij geldt een minimale standby tijd van 1 uur op de accu en draadbreuk bij de adapter is uitgesloten. De accu is namelijk een verbruiksproduct en onderhevig aan slijtage.

Verzendkosten voor reparaties, software installatiekosten, data herstelkosten, dataverlies, waterschade, valschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade en slijtage van het product vallen vanzelfsprekend buiten de garantie. Indien tijdens het uitgevoerde onderzoek blijkt dat het defect/gebrek veroorzaakt wordt door een virus, illegale of onjuiste installatie van software, is (wettelijke) garantie eveneens uitgesloten.

Mocht er buiten de garantieperiode iets mankeren aan de door u aangeschafte computer of laptop, neem dan altijd contact met ons op. Wij zullen altijd proberen een passende oplossing te vinden.


Hoe komen jullie aan jullie laptops en computers?

Onze computers en laptops zijn vaak zakelijke gebruikte (lease) laptops. Bedrijven gebruiken deze laptops voor een aantal jaar en vervangen deze dan. Wij kopen deze in grote partijen op en refurbishen deze.

De kwaliteit van deze laptops en computers zijn vaak niet te vergelijken met de standaard consumenten laptops, de nieuwwaarde van zakelijke laptops ligt gemiddeld rond de 1300 euro, terwijl een consumenten laptop vaak voor 300 euro al te koop is.

Ook kopen we gebruikte computers en laptops in van particulieren. Oude modellen recyclen we, maar computers die nog goed meekunnen refurbishen we en bieden we aan tegen scherpe prijzen.


Hoe bepalen jullie de staat van een refurbished laptop of computer?

Bij elk product zetten we duidelijk in welke staat het zich bevindt. Zowel qua uiterlijk als de staat van de accu.

Staat van het uiterlijk

Als nieuw: kan een een enkel licht gebruiksspoortje op de behuizing hebben, maar meestal zijn deze als nieuw.
Nette staat: lichte gebruikssporen, enkele oppervlakkige krasjes of plekjes op de behuizing.
Gebruikte staat: gebruikssporen, krassen of plekken op de behuizing en/of het toetsenbord.
Zwaar gebruikte staat: zware gebruikssporen, zware krassen op de behuizing en/of gebruikssporen op het toetsenbord.

Staat van de accu

Als nieuw: de accu heeft een capaciteit van minstens 80% van de originele capaciteit.
Goede staat: de accu zit tussen de 60% en 80% van de originele capaciteit.
Gemiddelde staat: de accu heeft nog een capaciteit van 40% tot 60%.
Slechte staat: de capaciteit van de accu is maximaal 40% van het origineel.

Schermen zijn altijd vrij van krassen of gebruikssporen, tenzij anders vermeld.

Voor alle accu's geldt dat ze minimaal een standby tijd hebben van 1 uur, daar geven wij garantie op. Daarnaast bieden we vaak de mogelijkheid om voor een kleine meerprijs een nieuwe accu aan te schaffen.


Betaling, verzending, levering en retour sturen

Hoe kan ik betalen?

In onze webshop kunt u betalen met iDeal of via een overboeking. Daarnaast kunt u het product altijd ophalen in onze winkel en daar contant of met PIN betalen.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij berekenen 6,50 euro verzendkosten. Het product wordt dan zeer goed verpakt en met PostNL naar u verzonden.

Wat is de levertijd?

Indien u op werkdagen voor 16:00 besteld, wordt het product nog dezelfde dag verzonden. Per mail ontvangt u een zongenaamde Track&Trace code waarmee u de bestelling kunt volgen. Vaak ontvangt u het dan al de volgende dag.

Hoe kan ik iets retourneren?

Mocht u toch niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u het product binnen 14 dagen retour sturen. Zie daarvoor onze uitgebreide pagina over retour sturen.

Drie maanden garantieGeen gedoe, altijd garantie!
Scherpe prijzenAltijd scherp geprijsd!
Goede kwaliteitAlles is gecontroleerd!
Snelle leveringDirect aan de slag!