Winkelwagen
Vragen? App 0681 288 085 of bel 085 800 00 30
Klanten geven ons een 9.1 volgens 906 beoordelingen logo refurbished webshop keurmerk
Onze 5 échte winkels zijn geopend!

computer of laptop verkopen

Bent u in het bezit van een laptop of computer en gebruikt u deze niet meer? Wij kopen deze op tegen goede prijzen!

Opkopen computer en laptop

Bent u in het bezit van een (oude) laptop of computer en gebruikt u deze niet meer, of heeft u even wat extra financiële ruimte nodig? Neem dan contact met op ons, want wij kopen het op en bieden goede prijzen!

Vaak kunt u voor uw oude computer of laptop nog een leuk en interessant bedrag ontvangen! Is uw oude desktop of laptop bijna antiek? Ook dan kunt u deze toch inleveren, vaak is deze toch nog wat waard. Wist u dat verzamelaars zelfs mooie bedragen bieden voor de jaren 80 en 90 computers?

Hoe werkt het?

Als u besloten heeft uw spullen te willen verkopen dan stuurt u ons eerst een bericht met het merk, het model en ook de staat. Dit kan ook door ons foto’s te sturen via bijvoorbeeld WhatsApp.

Wij bepalen dan direct de waarde en zullen u een voorstel doen.

Indien u akkoord gaat kunt u de apparatuur brengen, of goed verpakt opsturen.

Na ontvangst controleren wij alles en indien het is zoals afgesproken maken we het direct het bedrag over aan u. U kunt er ook voor kiezen uw spullen in te ruilen voor een nieuwe refurbished laptop of computer.

Hierna zullen wij uw oude laptop of computer helemaal opnieuw installeren en al uw gegevens verwijderen of we zullen deze recyclen voor onderdelen.

Contact opnemen

100% betrouwbaar en veilig

Wij zijn er erg trots en dankbaar dat onze klanten ons beoordelen met 5 sterren en gemiddeld een 9.8! Wij gaan erg zorgvuldig om met uw spullen en komen onze afspraken na.

Indien het gaat om grote hoeveelheden van 10 stuks of meer kunnen we in overleg de spullen komen ophalen. Meer informatie daarover vindt u op de pagina over het zakelijk opkopen van ict apparatuur.

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen niet goed, geld terug!
  • Standaard 1 jaar garantie
  • Gecontroleerd, getest en gereinigd