Computerwinkel in Hoogeveen

Wie zoekt naar een refurbished computer, die doet er verstandig aan een bezoek te brengen aan onze computerwinkel in Hoogeveen.

Het Haagje 158a
7906 AE Hoogeveen

085 800 00 30
info@computercenter.nl

Computerwinkel in Hoogeveen

Wie zoekt naar een nieuwe of een gebruikte computer van hoogwaardige kwaliteit, die doet er verstandig aan een bezoek te brengen aan onze computerwinkel in Hoogeveen. Behalve computers, bieden we in onze winkel in Hoogeveen ook diensten aan tegen altijd bijzonder scherpe prijzen. Een bezoek aan onze computerwinkel is zeer de moeite waard.

Gebruikt, maar zo goed als nieuw

Jonge, gebruikte laptops, refurbished laptops en zo goed als nieuwe en gebruikte desktops, bij ons is het allemaal beschikbaar. Bij ons koopt u uitstekende desktops tegen zeer scherpe prijzen. De computers en laptops die u bij ons koopt, zijn uitermate betrouwbaar.

Niet voor niets bieden we tenminste drie maanden garantie op onze producten, met uitzondering van software.

Contact opnemen

Gecontroleerd en gereinigd

Koopt u bij ons een desktop of een handige, mobiele desktop, dan schaft u een gecontroleerde en volledig gereinigde desktop aan. Eerder bieden wij ze niet te koop aan, simpelweg omdat we kwaliteit willen verkopen.

Wij leveren zowel aan de particulier als de zakelijke markt. Bij ons koopt u een kwalitatief hoogwaardige desktop voor weinig geld. Ook als u iets specifieks zoekt wat we op dat moment niet in de winkel hebben, kunt u bij ons terecht Dan gaan wij voor u op zoek naar het door u gewenste product.

Enorm aanbod

Bij ons is de prijs-kwaliteitsverhouding meer dan prima. U koopt veel voor relatief weinig geld. Behalve zeer scherpe prijzen, wordt ook onze service en onze support alom geroemd. We geven u gevraagd en ongevraagd advies en uitleg over de verschillende producten.

Kom naar Hoogeveen en maak een keuze uit ons enorme aanbod nieuwe en gebruikte desktops. U zult er geen spijt van krijgen.

Bekijk onze laptops