Hoge kwaliteit, scherpe prijzen

U bent van plan een laptop te kopen? Bij ons vindt u een royaal aanbod jong gebruikte laptops tegen zeer scherpe prijzen.

Het Haagje 158a
7906 AE Hoogeveen

085 800 00 30
info@computercenter.nl

Hoge kwaliteit laptops tegen scherpe prijzen

U bent van plan een laptop te kopen? In onze winkel in Hoogeveen, maar ook online in onze webshop vindt u een royaal aanbod jong gebruikte laptops ren refurbished tegen zeer scherpe prijzen. Koopt u een gebruikt apparaat, dan schaft u een gecontroleerde, gereinigde en zeer betrouwbare laptop aan.

Scherpe prijzen

Wij hanteren scherpe prijzen voor laptops waaraan u jarenlang plezier beleeft. Dat het aanschaffen van een computer- in welke vorm dan ook- beslist niet duur hoeft te zijn, bewijzen we elke dag. Wie een bezoek brengt aan onze webshop is meteen overtuigd. Niet voor niets weten steeds meer particulieren en bedrijven onze winkel in Hoogeveen te vinden. Het zegt iets over de kwaliteit die we leveren en over de betrouwbaarheid van de apparaten die we verkopen.

Contact opnemen

Kwaliteitslaptops

Wij verkopen laptops van zeer hoge kwaliteit. Het grootste deel van onze laptops zijn ex-lease laptops uit de zakelijke lijn. Deze zijn qua kwaliteit niet te vergelijken met de consumenten laptops die u koopt bij de electronicaketens. Deze laptops kunnen tegen een stootje en zijn er voor gemaakt om jaren mee te kunnen gaan.

Behalve onze betrouwbaarheid spreekt ook onze prijs-kwaliteitsverhouding zowel bedrijfsleven als particulieren aan. Ook onze service staat hoog aangeschreven en voor deskundig bent u bij ons zeker ook aan het juiste adres. Mooi is bovendien dat we tenminste drie maanden garantie bieden, met uitzondering van software. Het zegt iets over het vertrouwen dat we hebben in de apparatuur die we aanbieden.

Voor particulieren en bedrijven

Een bezoek aan onze winkel is bijzonder de moeite waard. Behalve een enorm aanbod een kwalitatief goede computers, treft u medewerkers die verstand van zaken hebben en hulp bieden bij het kopen van de voor u geschikte computer. Kwaliteit en service staan bij ons altijd voorop. Niet voor niets wordt zowel onze fysieke winkel als onze online webshop steeds meer gevonden door bedrijfsleven en particulier. Wij bedienen beide doelgroepen graag en kundig.

Bekijk onze laptops