5 sterren onze klanten hebben ons beoordeeld met 5 sterren
Kies voor computercenter Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
Kies voor computercenter 14 dagen niet goed, geld terug!
Kies voor computercenter Standaard 3 maanden garantie
Kies voor computercenter Gecontroleerd, getest en gereinigd
Maatregelen ivm COVID-19 | computercenter.nl volgt alle aanwijzingen van het RIVM, voor 16:00 besteld blijft morgen in huis | lees meer

Opkoop gebruikte computers

gebruikte laptopsBij het aanschaffen van een nieuwe PC of laptop rijst natuurlijk de vraag wat u met uw oude apparatuur aanmoet. Wij kopen deze graag van u in. Bij ons krijgt u altijd de maximale inruilwaarde. Zo kunt u voor uw oude computer of laptop nog een leuk en interessant bedrag ontvangen.

Koopt u een nieuwe of gebruikte computer bij computercenter.nl en is uw oude PC of laptop? Dan kunt u door deze in te ruilen. Dit is nog een extra voordeel voor u, boven op onze al zeer voordelige prijzen.

Is uw oude desktop of laptop bijna antiek? Ook dan kunt u deze toch inleveren, vaak is deze toch nog wat waard. We volgen de norm van WEEELABEX voor ICT-apparatuur en milieuvriendelijke recycling.

Gegevens van uw oude naar uw nieuwe PC?

Staan er nog gegevens op uw oude desk- of laptop en wilt u die niet kwijtraken? Dat begrijpen onze computerexperts heel goed.Wij zetten we data dan ook over op uw nieuwe aankoop of op een USB stick. Uw oude gegevens gaan dan niet verloren en uw nieuwe laptop of PC is dan weer helemaal up-to-date en klaar voor gebruik. Bij onze moderne computershop is service en kwaliteit vanzelfsprekend. Trouwens, over het verwijderen van persoonlijke informatie vertellen we u strakjes nog meer.

Opkoop computers voor bedrijven en particulieren

computercenter.nl in Hoogeveen is al jaren een bekend adres voor de inkoop en verkoop van alle soorten ICT-apparatuur. Onze opkoop van ICT hardware omvat alle merken en types. Heeft u een (grote)partij gebruikte computers en wilt u deze aanbieden voor refurbishing of recycling? U mag ons altijd bellen of appen of langskomen in onze computershop aan Het Haagje 158a in Hoogeveen. Heeft een vraag of wilt wat meer informatie? U kunt ook een mailtje sturen naar info@computercenter.nl. We beantwoorden al uw vragen snel en persoonlijk.

Inkoop gebruikte Pc's met garantie

Zorgvuldigheid en kwaliteit zijn bij ons gegarandeerd. Onze computerspecialisten hebben een ruime ervaring in het herstellen van ICT-apparatuur maar ook in de verwerking hiervan. Bevinden zich in uw oude Pc's misschien nog data of informatie op de harddisks? Uiteraard zijn we hiermee bijzonder zorgvuldig. Al uw persoonlijke of bedrijfsgegevens worden blijvend gewist. We volgen hierbij de richtlijnen voor veilige en discrete data vernietiging en recycling van uw ICT-apparatuur. We zijn gecertificeerd en u krijgt een schriftelijke garantie.

 

Drie maanden garantieGeen gedoe, altijd garantie!
Scherpe prijzenAltijd scherp geprijsd!
Goede kwaliteitAlles is gecontroleerd!
Snelle leveringDirect aan de slag!