5 sterren onze klanten hebben ons beoordeeld met 5 sterren
Kies voor computercenter Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
Kies voor computercenter 14 dagen niet goed, geld terug!
Kies voor computercenter Standaard 3 maanden garantie
Kies voor computercenter Gecontroleerd, getest en gereinigd
Maatregelen ivm COVID-19 | computercenter.nl volgt alle aanwijzingen van het RIVM, voor 16:00 besteld blijft morgen in huis | lees meer

Computer reparatie in Hoogeveen

Is uw computer kapot of functioneert deze niet meer naar behoren? Neemt u dan contact op met ons voor reparatie. Wij zullen op de korte termijn tot een diagnose komen en de mogelijkheden tot reparatie met u bespreken. Uiteraard kunt u dan ook rekenen op een eerlijke en scherpe offerte. Na uw akkoord gaan wij direct met uw apparatuur aan de slag, om ervoor te zorgen dat u uw dagelijkse bezigheden zo spoedig mogelijk weer kunt voortzetten.

computer set

Wij van computercenter.nl in Hoogeveen hebben ruime ervaring met het repareren van uw computers en helpen u graag!

Prijs vooraf

Vooraf onderzoeken wij altijd wat er mis is met uw computer of laptop en zullen u een prijsopgave doen, daarom komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan!

Contact opnemen  bekijk tarieven

Problemen met Windows of een virus?

Werkt uw Windows installatie niet meer, of is uw computer besmet met een virus? Wij kunnen dit voor u verhelpen!

Trage computer

Een trage computer is vaak een grote ergernis. Vaak is dit te verhelpen door een verse Windows installatie te doen of om uw ongebruikte programma's en bestanden op te schonen. Door gebruik te maken van onze computer APK is uw systeem weer een stuk sneller!

Hardware problemen

Ook een kapotte hardeschijf of een laptop die geen beeld meer geeft is in de meeste gevallen te repareren. Kom langs in onze winkel in Hoogeveen en een van onze reparateurs zal vrijblijvend een prijsopgaaf doen.

Tarieven

Wij hanteren eerlijke en scherpe tarieven.  Voor de meeste reparaties gelden onze standaard prijzen, bekijk onze tarievenlijst.

Vooraf onderzoeken wij altijd wat er mis is met uw computer en zullen u een prijsopgave doen, daarom komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan!

Drie maanden garantieGeen gedoe, altijd garantie!
Scherpe prijzenAltijd scherp geprijsd!
Goede kwaliteitAlles is gecontroleerd!
Snelle leveringDirect aan de slag!