5 sterren onze klanten hebben ons beoordeeld met 5 sterren
Kies voor computercenter Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
Kies voor computercenter 14 dagen niet goed, geld terug!
Kies voor computercenter Standaard 3 maanden garantie
Kies voor computercenter Gecontroleerd, getest en gereinigd

Laptop laten repareren in Hoogeveen

Uw laptop wordt gebruikt om veel van uw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker en/of sneller te maken. Bijvoorbeeld uw bankzaken, het boeken van uw vakantie of even snel iets opzoeken op internet. Maar wat als deze kapot is? Dan kun u deze bij ons in Hoogeveen laten repareren. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Een snelle diagnose is dan van het grootste belang en repareren kan niet lang wachten. In sommige gevallen wordt apparatuur ten onrechte total-loss verklaard, zodat deze kunnen worden doorverkocht aan reparateurs. Wij, in Hoogeveen, zijn er altijd op gericht om uw computer zo snel mogelijk te repareren tegen een zo laag mogelijke prijs.

Altijd een prijsopgaaf vooraf

Vooraf onderzoeken wij altijd wat er mis is met uw laptop en zullen aangeven wat de kosten zijn voor de reparatie. U komt daarom nooit achteraf voor verrassingen te staan!

laptop reparatie

laptop reparatie

laptop repareren

Reparatie

Bent u nog niet toe aan vervanging, of heeft u niet de middelen om deze te vervangen, dan bieden wij u een prima alternatief! Tegen scherpe prijzen en met een prima prijs- kwaliteitverhouding kunnen wij veel zaken repareren. Wij voeren eerst een onderzoek uit, waarna wij u een opgaven van de kosten zullen geven. Hierdoor komt u nooit voor verassingen te staan.

Scherm vervangen

Ook kunnen wij uw scherm voor u vervangen als deze kapot is.

Neem contact op

Bij ons ben u aan het juiste adres voor computer reparatie, deskundige service en support. Wij bieden u een hoogwaardige kwaliteit op alle reparaties of gebruikte laptops en computers. U bent van harte welkom in onze winkel in Hoogeveen. U kunt ons ook telefonisch of via WhatsApp bereiken op 0681 288 085.

Inruilen voor een nieuwer model

Ook als u toe bent aan een nieuwer of beter model kunt u bij ons terecht. Wij hebben het grootste assortiment nieuwe en gebruikte computers. Bij ons krijgt u bovendien ook minstens 3 maanden garantie (m.u.v. software). Kijk eens in onze webshop voor onze huidige voorraad.

Het adres voor reparatie in Hoogeveen

Wat uw probleem ook is, u bent van harte welkom bij ons voor bijvoorbeeld:

  • Reparaties;
  • Schermvervanging;
  • Nieuwe of gebruikte laptops en computers;
  • Computer APK;
  • Inkoop en inruil;
  •  Software.

Wij zien u graag in onze winkel of kijk verder op de site naar de mogelijkheden (inclusief de webshop)!

Drie maanden garantieGeen gedoe, altijd garantie!
Scherpe prijzenAltijd scherp geprijsd!
Goede kwaliteitAlles is gecontroleerd!
Snelle leveringDirect aan de slag!