Reviews en ervaringen van klanten

De scherpste deal voor uw producten, de beste refurbished aparatuur, goede service, daarom bestelt u bij ons.

Persoonlijk contact

E-mail: info@computercenter.nl
Tel: 085 800 00 30
WhatsApp: 0681 288 085

Klanten geven ons een 9,6!

Reviews computercenter.nl

Hebben wij u ook naar alle tevredenheid hebben kunnen helpen? Zou u ons willen beoordelen? Onze toekomstige klanten en wijzelf zijn erg benieuwd of u tevreden bent over onze service. Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons zodat we u kunnen helpen.

Schrijf een Google beoordeling

  • Avatar max toulon ★★★★★ 3 weken geleden
    Super winkel en leuk personeel! Zeer behulpzaame jongens. Kwam toen omdat mijn schrem kapot was, binnen 2 daagen was die vervangen!Kom ik zeker weer!Ps: heb al daar … Lees meer mijn 2. Laptop gekocht..
  • Avatar fred borgstede ★★★★ een week geleden
    Wordt goed en snel geholpen. Snelle levering. Bij problemen die niet net een opgelost kunnen worden kan je een vervangend product uitzoeken/ kopen of je krijgt je … Lees meer aankoop bedrag terug.
  • Avatar Anneke Medema ★★★★★ 2 maanden geleden
    Zeer tevreden over computercenter!Wij hadden twee laptops besteld, toen deze geleverd werden, bleek bij uitpakken en opstarten dat van een van de twee, het beeldscherm … Lees meer voor de helft werkte en de rest was zwart...Contact opgenomen en de medewerker ( zeer vriendelijk en correct) zou het even bespreken en ons terug mailen. Dat gebeurde ook keurig en wij mochten de laptop terugsturen voor reparatie.... toen dat niet bleek te kunnen, werd er een ander exemplaar naar ons gestuurd ( na overleg met ons) deze doet het super!!Nogmaals bedankt voor de ronduit superservice!Mvg Jeroen medema
  • Avatar Danny Meppelink ★★★★★ 3 months ago
    Had een Macbook ingeruild omdat ik wat anders wilde aangezien ik de Macbook weinig tot bijna niet gebruikt heb, en omdat macOS niet mijn ding is. Daarvoor heb ik … Lees meer de Fujitsu laptop gekregen. Helaas viel het mij na een paar dagen dat het scherm dode pixels bevatte. En ik heb deze dan ook gemeld, waardoor men het scherm heeft vervangen. Prima opgelost zo. Mijn ervaring met deze winkel is dan ook zeer positief.
  • Avatar Wibo Houtepen ★★★★★ 3 months ago
    Na 2e review toch goed opgelost inmiddels ontvangen.Computercenter.nl heeft de beloofde 20 euro retour niet teruggestort.Ik zou 20 euro retour krijgen omdat de usb … Lees meer 3.0 poort van mijn HP Pavillion 17 laptop defect is en de andere los zit.Wel adviseer ik om bij deze winkel offline de fysieke winkels te bezoeken zodat je kunt testen wat je koopt!
  • Avatar Kees van Dongen ★★★★ 5 months ago
    Fujitsu laptop gekocht waarvan toetsenbord los zat, toen mocht ik hem wel terug sturen en is hersteld,volgens computercenter is er een nieuw toetsenbord ingegaan.Na … Lees meer terug komst van de laptop zat het toetsenbord nog steeds los op dezelfde plaats. Telefonisch contact gehad en via email, maar volgens computercenter moet het geen problemen geven, maar dit is toch geen goede reparatie lijkt mij !! Kortom niet erg tevreden.vervolg 24-6-2020Laptop is weer terug gestuurd, en een vervangende (zelfde type) laptop is vervolgens keurig door Computercenter na 2 dagen weer bezorgd.na wat heen en weer gestuur van laptop`s, heb ik nu een perfect werkende laptop. Dank je wel Computercenter !!!
  • Avatar paul bal ★★★★★ 3 months ago
    ik had een rurbished hp elitebook 820 gekocht , echter toen ik de laptop ontving bleek de lader niet tewerken.na contact met de service desk van computer center … Lees meer de andere dag gelijk een nieuwe lader ontvangen. super snelle service! ook had ik twee kleine probleempjes met laptop :plus - min scherm lichtsterkte werkte niet en windows update deed het niet. ook dit werd gelijk door de helpdesk opgelost in 5 min opgelost:. echt een super goede service. de laptop doet het nu heel goed en is lekker snel, . kopen kan je overal,maar de service daar zit het onderscheid.en die is buitengewoon goed.
  • Avatar Josine ★★★★★ 2 months ago
    Gisteren werd de HP Elitebook keurig bezorgd. Voor een mooie prijs een goeie, snelle laptop die het prima doet!Helaas werkte de oplader niet, nadat ik hier een melding … Lees meer van had gemaakt werd er direct een vervanger opgestuurd. Zeer netjes en snel afgehandeld dus. Als ik in de toekomst nogmaals een refurbished laptop nodig heb, zal ik zeker weer een bestelling bij Computercenter plaatsen.
  • Avatar Adrian Ciocoiu ★★★★ 9 months ago
    Ik heb een Toshiba Z30 gekocht bij Computercenter, de laptop doet het technisch helemaal goed (heel goede specs) en is best snel. Prijs kwaliteit verhouding is prima … Lees meer in balans. Echter is de laptop wel bekrast en ingedeukt, kijken hoe lang het uithoudt. De apparaten zouden tweedehands zijn met gebruikerssporen, maar dat is niet zo. Mijn laptop heeft heftige krassen sinds ik het uitpakte. Ik zie het door de vingers omdat de prijs en aansluitdiversiteit echter heel goed is.
  • Avatar A Westhuis ★★★★★ 2 weeks ago
    Toppers "foutje al verkocht" maar zeer plezierig opgelost kan ik aanbevelen als bedrijf dat service heeft en weet wat dit woord betekend. Mooie laptop … Lees meer en goed werkend.
  • Avatar Floor Beckeringh ★★★★★ een week geleden
    Top service! Via internet een tweedehands surface pro gekocht. Ik wist niet zeker of het toetsenbord erbij zat maar hij werd helemaal compleet thuis geleverd. Super … Lees meer service!
  • Avatar J.A.K. Zeegers ★★★★★ in de afgelopen week
    Snelle service en goede helpdesk. Vooral voor een 2e hands computer winkel zie dat niet veel en vriendelijke helpdesk medewerker.
  • Avatar Mike Athome ★★★★★ 3 weken geleden
    Toetsenbordje gekocht, vlot afgehandeld, zag er goed uit en werkt prima 🙂
  • Avatar Elke en Marc rijkevoort ★★★★★ een week geleden
    Ik zocht een betaalbare 2e hands laptop en werd naar mijn idee goed geadviseerd. Er werd geluisterd naar mijn wensen en hierop werd een laptop Dell tegen een leuke … Lees meer prijs aangeboden. Medewerker heeft ook direct Microsoft Office er voor mij opgezet. Tot nog toe werkt de laptop naar behoren.
  • Avatar Gerwin Vons ★★★★★ in de afgelopen week
    Ik ben zeer tevreden over Computercenter. Ik zocht een betaalbare 2e laptop en heb daarom voor een gebruikte laptop gekozen. Na een snelle levering een hele nette … Lees meer laptop ontvangen. Accu voor 85% vol ook netjes. Zeker aan te raden!