Winkelwagen
Vragen? App 0681 288 085 of bel 085 800 00 30
Klanten geven ons een 9.1 volgens 906 beoordelingen logo refurbished webshop keurmerk
Onze 5 échte winkels zijn geopend!
Tweedehands laptops te koop

Een tweedehands laptop kopen.

We geven u een aantal redenen geven waarom het een goed idee is een tweedehands refurbished laptop te kopen bij ons.

inkoop laptop

Wij kopen de laptops in

Wij kopen grote partijen, vaak ex-lease, tweedehands laptops en computers in.

inkoop en reparatie

Repareren, wissen, reinigen

Elk laptop wordt hersteld, gereinigd en alle data wordt definitief vernietigd.

Verkoop van laptops

Verkoop met garantie!

De tweedehands laptops zijn nu weer als nieuw en klaar voor een tweede leven!

Een tweedehands laptop kopen. Goede keus?

Op zoek naar een laptop? Een nieuwe? Een gebruikte? We zullen u een aantal geldige redenen geven waarom het een goed idee is een tweedehands refurbished laptop te kopen bij computercenter.

advies verkoop laptop

Tweedehands laptops zijn goedkoper

Duidelijk. Tweedehands laptops zijn simpelweg beduidend goedkoper dan een nieuwe. Logischerwijs speelt de aanschafprijs altijd een belangrijke rol. Zeker als u voor de aanschaf van een laptop eigenlijk niet zoveel geld over heeft.

De lage prijs van een gebruikt model maakt het een stuk aantrekkelijker deze optie te overwegen. Het is echter zeker niet de enige reden om voor een tweedehands model te kiezen.

Gebruikte refurbished laptops zijn betrouwbaarder

Ja, dat klinkt misschien vreemd, maar het is wel waar. Daar waar een nieuwe computer namelijk nog wel eens een fabrieksfoutje kan vertonen, is dat bij een gerenoveerde laptop uitgesloten.

Voorwaarde is dan uiteraard wel dat je een laptop koopt die door een professional is opgeknapt. Een expert die alleen gebruikte laptops koopt die – punt 1 – nog prima in orde zijn. En die – punt 2 – hij of zij vervolgens volledig heeft schoongemaakt, onderzocht, geactualiseerd, waar nodig opgeknapt en getest. Deze tweedehands laptops noemen we tegenwoordig met een mooi woord “refurbished”. Wat niets anders betekent dan dat deze grondig zijn nagekeken en vernieuwd. Waarna ze tegen een sterk gereduceerde prijs weer op de markt mogen verschijnen.

tas met tweedehands refurbished laptop
refurbished tweedehands laptops

Tweedehands laptops zijn duurzamer

Nou ja, dat klinkt mogelijk wat krom. De gebruikte computer is natuurlijk van zichzelf niet duurzamer dan een nieuwe. Maar wat we bedoelen, is dat deze bijdraagt tot duurzaamheid. Waarom een goede machine weggooien, als deze nog een tweede kans verdient? Met andere woorden, waarom deze toevoegen aan de enorme vuilnishoop die we jaarlijks al produceren, terwijl ze nog jaren mee kan?

Door een gebruikte laptop aan te schaffen, levert u dus meteen een milieubewuste bijdrage. Is er tegenwoordig iets dankbaarders te bedenken?

Bekijk onze laptops

Een betrouwbaar adres

Uiteraard is het belangrijk dat u een professionele zaak vindt waar ze betrouwbare tweedehands laptops verkopen. Een computerwinkel waar experts u haarfijn kunnen uitleggen wat zij met de eerder gebruikte laptop hebben gedaan. Dermate gerenoveerd en getest dat de winkel u er zonder meer een garantie bij kan leveren. Een niet-goed-geld-terug-garantie zelfs.

computercenter biedt u service en garantie

Op onze uitgebreide website vindt u alle informatie die u zoekt. Onze refurbished laptops, goede goedkope laptops voor scherpe prijzen, contactinformatie en nog veel meer. Naast deze virtuele optie, kunt u ons echter ook bezoeken. We beschikken over vijf winkels, verspreid over het hele land.

In onze winkels kunt u het uitgebreide assortiment aan tweedehands laptops zien. En direct alle vragen stellen aan onze servicegerichte computerexperts. Kortom, voor vragen en advies, schrijf ons gerust (email, chat, WhatsApp). Bel ons. Of bezoek ons.

advies over laptop
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen niet goed, geld terug!
  • Standaard 1 jaar garantie
  • Gecontroleerd, getest en gereinigd